Kycklingsoppa a la Ina

3 st kycklingfiléer
2 stora scharlottenlökar
2 vitlöksklyftor
1 morot
1½ kycklingbuljongtärning
1 burk hela champinjoner
1 burk majs
1 burk kokosmjölk
1 tsk paprikapasta el ajvar
½ tsk röd currypasta
Timjan & Dragon
2½ dl vatten
ca 1½ dl grädde

Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och bryn
tillsammans med scharlotten- och vitlök.
Hacka och dela allt i lagom bitar och låt det puttra
till kycklingen är helt genomkokt. 
Häll i grädden strax innan servering.

Jag gjorde så att jag kokade upp lite nudlar och 
wokgrönsaker som jag lade i botten av soppskålen
och hällde soppa över. Till soppan serverade jag
också ett nybakat surdegsbröd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att Du tar dig tid att skriva en rad :o)